Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Specialisten die het verschil maken

Wij ondersteunen onze klanten met technische vraagstukken en het oplossen van complexe storingen. De services zijn gericht op benzine en dieselpersonenauto’s, HV en EV. Ook lichte bedrijfswagens rekenen onze technici tot hun vakgebied. Tenslotte bieden wij werkplaats- en inbouwservices bij u op locatie.

Over PP Techniek

Een totaaloplossing bestaande uit vier pijlers:

Kennis en vaardigheden

Bij PartsPoint Techniek werken we met specialistische testen diagnoseapparatuur voor werkzaamheden die u als garagist minder vaak tegenkomt. Bovendien beschikken onze medewerkers over de nodige vaardigheden om deze apparatuur optimaal te bedienen.

Soft- en hardware

Steeds vaker kunt u de oorzaak van mankementen alleen nog maar ontdekken met behulp van speciale high-end equipment. Wij beschikken over de juiste middelen om een juiste diagnose te stellen.

Capaciteit

Met onze gerichte werkplaatsen inbouwservice nemen wij werkzaamheden voor u uit handen, waar u zelf niet aan toekomt.

Next level complexe zaken

Het vak van garagehouder wordt steeds meer een ‘way of life’. Het continu onderhouden van kennis is bittere noodzaak. Vanuit ons diagnosecentrum ondersteunen wij u graag. Wij stellen de juiste diagnose zodat de auto snel weer terug kan naar de eigenaar.

Onderdeel van marktleider AAGB

PartsPoint Techniek is een onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Met ruim 100 vestigingen verspreid over Nederland is AAGB een waardevolle toeleverancier van auto-onderdelen, equipment en banden aan voornamelijk autobedrijven. De kracht van PartsPoint is naast een brede voorraad en snelle levering, ook de technische ondersteuning en trainingen die we onze klanten bieden.

Eigen trainingscentra

In onze TECH360 trainingscentra scholen we onze klanten bij over de nieuwste innovaties, zoals bijvoorbeeld autonoom rijden en hybride en EV- technologie. Hiermee blijven ze grip houden op de technische ontwikkelingen. We werken met een uitgebreid trainingsplan dat we na een kennistest samen met de klant uitrollen. Zo krijgt iedere technicus een opleidingsplan wat bij zijn opleiding- en/of kennisniveau past.

Alliance Automotive Group Benelux